Image slider

Har du allerede en ladeboks og ønsker at skifte leverandør?

Charge skifter din eksisterende ladeboks for kun 2.995 kr - Læs mere her >

 Installation af ladeboks kr. 5.995,-

 Installeret inden for kun 14 dage

.

Find dit abonnement her

Et typisk bilbatteri i en mellemstor elbil er på 60 kWh. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

Elbilers rækkevidde afhænger af kørselsmønster og temperatur. En gennemsnitlig elbil kan typisk køre omkring 350 km på et fuldt opladet batteri. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

En almindelig familie kører som regel mellem 15-20.000 km om året.

Et typisk bilbatteri i en plug-in hybrid er på 9,8 kWh. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

En plug-in hybridbils rækkevidde udelukkende på el er typisk omkring 50 km. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

En almindelig familie kører som regel mellem 15-20.000 km om året.

 Charge app

Hent den smarte Charge app, som er knyttet til din Charge-ladestander og få adgang til at følge dit forbrug og starte/stoppe ladning.

 Fleksible abonnementer

Med Charge kan du vælge mellem abonnementer - tilpasset dit kørselsbehov. Du kan uden omkostninger skifte mellem abonnementerne.

 Fast godtgørelse

Fast godtgørelse uanset hvornår på døgnet du lader. Du får kr. 1,93 i månedelig godtgørelse per kWh, du bruger.

 Vi tager ansvaret

Du lejer/abonnerer på ladestanderen - vi sikrer, at alt fungerer, som det skal. Når der kommer ny teknologi inden for ladestandere skal du ikke geninvestere i en ny ladeboks, vi sørger for opdateringen.


Image slider