Penge retur til dig - automatisk godtgørelse


Med en Charge løsning får du automatisk her måned din godtgørelse på kr. 1,93 pr. kWh. Du skal blot tilmelde til Betalingsservice:  

  1. Betal for strømmen hos din elleverandør, som du plejer.  

  2. Tilmeld Charge til Betalingsservice. Se data i mail fra Verdo, som du har modtaget efter din bestilling.

  3. Du modtager godtgørelsen automatisk hver måned.  

Det hele sker automatisk

Hver måned fjernaflæser vi dit strømforbrug direkte fra din ladestander og beregner din godtgørelse.  Godtgørelsen modregner vi i din månedlige pris for din Charge-løsning, så længe du er tilmeldt Betalingsservice.  

Det får du tilbagebetalt i resten af 2022 

For resten af 2022 udgør elafgiftsrefusionen 0,95 kr. pr. kWh, og tilbagebetalingssatsen udgør 0,98 kr. pr. kWh. I alt får du tilbagebetalt 1,93 kr. pr. kWh af den strøm, du forbruger via din ladestander. Tilbagebetalingen gælder kun for private kunder, og tilbagebetalingssatsen kan ændre sig hvert kvartal.

Hvis du har solceller på nettomålerordningen, jordvarme, elvarme eller lignende, kan du desværre ikke modtage de 0,95 kr. pr. kWh i afgiftsrefusion, da SKAT endnu ikke tillader det, men du modtager stadig den tilbagebetalingssats, som Charge fastsætter.

Hvorfor kan tilbagebetalingssatsen ændre sig hvert kvartal? 

Betalingssatsen følger udviklingen i elpris, tariffer og afgifter på elmarkedet.  Det betyder, at satsen både kan gå op og ned. Godtgørelsen har således sammenhæng med elpriserne på markedet, men har ingen reel sammenhæng med den faktiske elpris fra din el-leverandør, der kan være højere eller lavere.

Elafgift-andelen bliver refunderet af Charge, så længe vi kan benytte refunderingen af elafgift til opladning af elbiler eller plugin hybrid, som er fastsat af SKAT. Indtil videre gælder det til og med udgangen af 2030.

Vælg dit abonnement her