Børge bor i lejlighed og har fået ladeboks i parkeringskælderen

”Det føles betryggende, at det kun er mig, der kan lade fra ladestanderen, når nu min bil står i en parkeringskælder, hvor andre også har adgang. Den er smart og let at betjene.”

Børge Olsen

Smart ladeløsning i parkeringskælder

Børge Olsen bor i lejlighed, og da han skulle købe sin nye hybrid Volvo SUV, som skulle stå i en parkeringskælder, var han i tvivl om, hvorvidt der var en ladeløsning på markedet til hans behov. 
Men den tvivl forsvandt hurtigt. Han kontaktede Charge, som nu har installeret en smart elladestander i parkeringskælderen med brik. Brikken sikrer, at kun Børge kan lade fra standeren, og den går direkte på hans elmåler. 

Ladebrik gør, at kun Børge kan lade

Det tager cirka tre timer for Børge at lade sin bil fuldstændigt op, så det er nemt og bekvemt at sætte den til opladning om natten, så den er klar dagen efter.
Den smarte løsning med en brik er noget af det nyeste fra Charge, og betyder, at kun ejeren af ladestanderen kan lade fra den. Det er derfor ikke længere noget problem at have sin bil stående et sted, der også benyttes af andre bilejere. 

”Siden jeg har fået min egen ladestander, har jeg ikke købt en liter benzin. Min bil kan køre 40 km på en fuld opladning, og det dækker fuldt ud mit behov." 

Børge Olsen

Smart ladestander med brik

Børge har fået installeret sin ladestander fra Charge i parkeringskælderen, hvor han bor. En brik i hans nøglebundt sikrer, at kun Børge kan lade fra standeren, og den går direkte på hans elmåler.
Image Slider

Find dit abonnement her

Et typisk bilbatteri i en mellemstor elbil er på 60 kWh. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

Elbilers rækkevidde afhænger af kørselsmønster og temperatur. En gennemsnitlig elbil kan typisk køre omkring 350 km på et fuldt opladet batteri. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

En almindelig familie kører som regel mellem 15-20.000 km om året.

Et typisk bilbatteri i en plug-in hybrid er på 9,8 kWh. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

En plug-in hybridbils rækkevidde udelukkende på el er typisk omkring 50 km. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

En almindelig familie kører som regel mellem 15-20.000 km om året.

Få viden og inspiration fra andre...

Steen Guldager er godt tilfreds med den ladestander, der nu pynter i hans indkørsel. Han synes, den er æstetisk pæn og nem at håndtere ved hjælp af den medfølgende app.
Som en del af abonnementet med Charge får man hver måned godtgjort et beløb for de kWh, man bruger på ladestanderen samt en refusion for elafgiften.
Steen Guldager er godt tilfreds med den ladestander, der nu pynter i hans indkørsel. Han synes, den er æstetisk pæn og nem at håndtere ved hjælp af den medfølgende app.

Hej, hvad kan vi hjælpe dig med?

Ring +45 7010 0230

Åbningstider
Mandag - torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 15:30
Du kan også skrive til os på kundeservice@charge.dk
eller via Facebook messenger.