Nem og hurtig bestilling 

Sikker og effektiv opladning

Med en Charge-ladestander hjemme i privaten kan din el-bil lades helt op i løbet af natten, hvor strømmen ofte er billigere. Så er din bil klar til dagen med en ”fuld tank”. 
Det er også muligt at lade med et normalt kabel, kaldet et mormorkabel, men den løsning er langsommere, mindre sikker og effektiv end en ladestander. En Charge-ladestander registrerer ydermere ens forbrug, og man får en godtgørelse på 1,93 kr./kWh refunderet efterfølgende.

Nem og hurtig bestilling

Selv om det kræver lidt planlægning at have elbil, så har Charge-kunde Ole Fahlberg ikke fortrudt sin beslutning om at skifte benzinbilen ud med en elbil. 
Ole Fahlberg har også været glad for samarbejdet med Charge og fortæller, at bestillingen via hjemmesiden gik let og hurtigt. Selve ladestanderen synes han er pæn i et elegant design, og den blev installeret uden problemer.

“Installatørerne kom på aftalt tidspunkt og var hurtige og effektive. Det var en fornøjelse at komme hjem og se, at de havde ryddet så pænt op.”

Ole Fahlberg

Let og billigt at have elbil - og godt for miljøet

”Vi synes, det er let at have elbil, og når man tænker på, at det både er godt for miljøet, samtidig med at man sparer penge, så er vi virkelig glade for vores beslutning.”
Ole Fahlberg fortæller, at der er mange penge at spare på at have en elbil. Han og familien var en tur i Berlin i sommer, og hele turen kostede dem i omegnen af 400 kr. i el, inklusiv hvad det kostede dem at køre rundt i selve Berlin.
Image Slider

“Så længe man bare lige planlægger lidt, er det overhovedet ikke svært at have en elbil. Hvis man har et benzinkort til en bestemt tank, så kører man jo også efter den tank.”

Ole Fahlberg

Find dit abonnement her

Et typisk bilbatteri i en mellemstor elbil er på 60 kWh. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

Elbilers rækkevidde afhænger af kørselsmønster og temperatur. En gennemsnitlig elbil kan typisk køre omkring 350 km på et fuldt opladet batteri. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

En almindelig familie kører som regel mellem 15-20.000 km om året.

Et typisk bilbatteri i en plug-in hybrid er på 9,8 kWh. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

En plug-in hybridbils rækkevidde udelukkende på el er typisk omkring 50 km. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

En almindelig familie kører som regel mellem 15-20.000 km om året.

Få viden og inspiration fra andre...

Den vigtigste grund, der fik Jan Birch Larsen fra Odense til at vælge Charge til sin elbil, var den service og hjælpsomhed, han mødte fra første kontakt med Charge.
Børge har fået installeret sin ladestander fra Charge i parkeringskælderen, hvor han bor. En brik i hans nøglebundt sikrer, at kun Børge kan lade fra standeren, og den går direkte på hans elmåler.
Som en del af abonnementet med Charge får man hver måned godtgjort et beløb for de kWh, man bruger på ladestanderen samt en refusion for elafgiften.

Hej, hvad kan vi hjælpe dig med?

Ring +45 7010 0230

Åbningstider
Mandag - torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 15:30
Du kan også skrive til os på kundeservice@charge.dk
eller via Facebook messenger.