Høj godtgørelse og overskuelig regning

"Jeg synes normalt, at elregninger kan være lidt svære at gennemskue, men regningen fra Charge er nem at forstå. Jeg kan let se, hvad jeg får i refusion og følge med i mit forbrug"

Flemming B. Sejling

Overskuelig regning 

Som en del af abonnementet med Charge får man hver måned godtgjort et beløb for de kWh, man bruger på ladestanderen samt en refusion for elafgiften. Det betyder, at man i sidste ende betaler mindre for sin el igennem Charge end sit normale el-forbrug.
Image Slider

Det er let og godt for miljøet

"Jeg ser det som en positiv ting i forhold til et eventuelt hussalg. At vi har fået installeret en ladestander betyder, at vores hus er fremtidssikret"
Flemming B. Sejling,

Biler, der kan køre på el, er fremtiden

Flemming B. Sejling har været ejer af en hybridbil i et halvt års tid og er glad for sit valg. Han overvejede først en elbil, men valget faldt på en hybridbil, idet han her kan køre cirka 30 km på en fuld opladning og derefter slår over til benzin. Flemming er ikke på den måde afhængig af at skulle lade op. når han er på farten.
"Da vi skulle have ny bil, valgte vi en hybridbil, fordi biler, der kan køre helt eller delvist på el, er fremtiden. Simpelthen,"
Flemming B. Sejling.

Find dit abonnement her

Et typisk bilbatteri i en mellemstor elbil er på 60 kWh. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

Elbilers rækkevidde afhænger af kørselsmønster og temperatur. En gennemsnitlig elbil kan typisk køre omkring 350 km på et fuldt opladet batteri. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

En almindelig familie kører som regel mellem 15-20.000 km om året.

Et typisk bilbatteri i en plug-in hybrid er på 9,8 kWh. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

En plug-in hybridbils rækkevidde udelukkende på el er typisk omkring 50 km. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

En almindelig familie kører som regel mellem 15-20.000 km om året.

Få viden og inspiration fra andre...

Den vigtigste grund, der fik Jan Birch Larsen fra Odense til at vælge Charge til sin elbil, var den service og hjælpsomhed, han mødte fra første kontakt med Charge.
Børge har fået installeret sin ladestander fra Charge i parkeringskælderen, hvor han bor. En brik i hans nøglebundt sikrer, at kun Børge kan lade fra standeren, og den går direkte på hans elmåler.
Steen Guldager er godt tilfreds med den ladestander, der nu pynter i hans indkørsel. Han synes, den er æstetisk pæn og nem at håndtere ved hjælp af den medfølgende app.

Hej, hvad kan vi hjælpe dig med?

Ring +45 7010 0230

Åbningstider
Mandag - torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 15:30
Du kan også skrive til os på kundeservice@charge.dk
eller via Facebook messenger.