Ladestander fra Charge

Æstetisk pæn ladestander og brugervenlig app

Med lidt planlægning er det let at have en elbil

Steen Guldager er den glade ejer af en plugin-bil, hvilket betyder, at han kan køre mellem 40-50 km på en fuld opladning, inden bilen slår over til benzin. Da han skulle vælge ladestander og abonnement, faldt valget på Charge.
”At valget af ladestander faldt på Charge, en del af Verdo, har primært at gøre med, at de er en lokal virksomhed, og jeg vil gerne gøre mit for at støtte det lokale erhvervsliv og lokale arbejdspladser."
Steen Guldager, ejer af plugin-bil.

Brugervenlig app    

Verdo’s løsning til opladning af elbiler hedder Charge og kommer med 8 forskellige abonnementer, man kan vælge imellem alt efter, hvor meget man kører om måneden. Det er let at skifte abonnement, hvis behovet ændrer sig.

Steen Guldager er godt tilfreds med den ladestander, der nu pynter i hans indkørsel. Han synes, den er æstetisk pæn og nem at håndtere ved hjælp af den medfølgende app.

Den app, der følger med i abonnementet, betyder, at man let kan overvåge sit forbrug og for eksempel sætte bilen til at lade om natten. Der er lagt meget vægt på brugervenlighed i designet af app’en, hvilket er noget Steen Guldager sætter pris på.

"App’en, der følger med, er virkelig nem at betjene. Jeg er normalt en klovn til sådan noget, men det her kunne jeg finde ud af"


Steen Guldager, ejer af plugin-bil

Gør som Steen, køb din ladestander og abonnement her