Den gode service og prisen gjorde, at valget faldt på Charge 

”Jeg fik Charge anbefalet af min søn, og da jeg ringede ind, fik jeg den flinkeste kvinde i røret. Også montøren, der kom ud og installerede ladestanderen, var utrolig serviceminded. Jeg har aldrig fået så fin service før! "

Jan Birch Larsen

Uovertruffen service hos Charge 

Jan Birch Larsen fra Odense har haft en MG-elbil i fire måneder, og det er ikke et valg, han har fortrudt. Han er den glade ejer af en plugin-bil, hvilket betyder, at han kan køre mellem 40-50 km på en fuld opladning, inden bilen slår over til benzin. Da han skulle vælge ladestander og abonnement, faldt valget på Charge.
Den vigtigste grund, der fik Jan til at vælge Charge, var den service og hjælpsomhed, han mødte fra første kontakt med Charge. Han fortæller, at de få gange han har haft brug for assistance, er den kommet med det samme. Det giver ro i maven, at han ved, han bare kan ringe og få hurtig hjælp.

Meget billigere end svigersøns løsning

Jans svigersøn har netop leaset en elbil, men han er så forpligtet til at bruge et bestemt firma til levering af sin ladestander. Det kostede ham knap det dobbelte af, hvad Jan gav for at få installeret ladestanderen hos Charge.

"”Både prisen og det høje serviceniveau var grunden til, at jeg valgte Charge. Det har været fantastisk, jeg er meget glad! "

Jan Birch Larsen

Lader let om natten og finder landestander på farten

Jan lader for det meste op om natten, og det tager kun 3-4 timer, så er bilen fyldt op. Ladestanderen slår selv fra, så snart bilen er fuld. Kun når han skal besøge sin datter i København, er han nødt til at finde en ladestander på vejen, så han kan komme helt hjem igen. Men det klares let via appen, der giver et overblik over ladestandere i området.
Image Slider

Find dit abonnement her

Et typisk bilbatteri i en mellemstor elbil er på 60 kWh. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

Elbilers rækkevidde afhænger af kørselsmønster og temperatur. En gennemsnitlig elbil kan typisk køre omkring 350 km på et fuldt opladet batteri. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

En almindelig familie kører som regel mellem 15-20.000 km om året.

Et typisk bilbatteri i en plug-in hybrid er på 9,8 kWh. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

En plug-in hybridbils rækkevidde udelukkende på el er typisk omkring 50 km. Du kan som udgangspunkt finde disse oplysninger i bilens tekniske specifikationer oplyst af producenten eller bilforhandleren. Charge kan også hjælpe dig. Klik her for at skrive til os.

En almindelig familie kører som regel mellem 15-20.000 km om året.

Få viden og inspiration fra andre...

Som en del af abonnementet med Charge får man hver måned godtgjort et beløb for de kWh, man bruger på ladestanderen samt en refusion for elafgiften.
Børge har fået installeret sin ladestander fra Charge i parkeringskælderen, hvor han bor. En brik i hans nøglebundt sikrer, at kun Børge kan lade fra standeren, og den går direkte på hans elmåler.
Steen Guldager er godt tilfreds med den ladestander, der nu pynter i hans indkørsel. Han synes, den er æstetisk pæn og nem at håndtere ved hjælp af den medfølgende app.

Hej, hvad kan vi hjælpe dig med?

Ring +45 7010 0230

Åbningstider
Mandag - torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 15:30
Du kan også skrive til os på kundeservice@charge.dk
eller via Facebook messenger.